Pantofi cu toc inalt modele elegante și comode

Pantofii cu toc inalt au aparut acum cateva secole, dar nu in forma pe care o cunoastem astazi. In 3500 i.Hr. in Egipt, era un lucru obisnuit ca barbatii sa poarte tocuri. Folosite de calareti, de actori sau la ceremonii speciale, tocurile inalte erau o declaratie de putere si de statut.

Cele mai multe doamne poarta tocuri inalte nu doar la ocazii speciale, ci zi de zi, chiar daca au dureri de picioare si de spate. Cele mai multe dezavantaje ale tocurilor inalte pot fi evitate daca stim sa ne alegem pantofii potrivit pentru picioarele noastre.

De ce să purtăm pantofi cu tocuri inalte?

Pantofii cu toc inalt au fost fabricati in ideea de a ne simti puternice si de a ne aminti sa tinem barbia sus si umerii inapoi. Cu aceste lucruri in minte nu te vei simti ca sora vitrega a Cenusaresei ci ca insasi Cenusareasa. Majoritatea femeilor vor crede ca marimea incaltamintei ramane aceeasi pe parcursul anilor, dar acest lucru nu este mereu adevarat. Din moment ce corpul nostru se schimba constant sub influenta anumitor factori, picioarele noastre se pot umfla, iar marimea pantofilor poate creste cu jumatate de numar sau chiar cu un numar. Ar fi indicat ca in fiecare an sa-ti masori picioarele pentru a te asigura ca achizitionezi perechea potrivita de pantofi. Tocurile inalte arata incredibil, dar nu trebuie sa iti raneasca picioarele. Urmareste graficul urmator pentru a alege marimea potrivita:

  • Tocurile de 5-8 cm necesita pantofi cu jumatate de marime mai mari.
  • Tocurile de 10-15 cm necesita pantofi cu o marime mai mari.
  • Tocurile peste 15 cm, pantofii trebuie sa fie cu o marime si jumatate mai mari.

Motivul din spatele acestui truc este ca picioarele se umfla in mod natural in timpul zilei din cauza mersului si a statului in picioare. Adauga tocurilor inalte, inconfortabile in aceasta ecuatie letala si cu siguranta te vei alege cu basici. In schimb, daca vei alege o marime mai mare cand alegi o pereche de pantofi eleganti, cu toc inalt, picioarelor tale le va ramane spatiu suficient pentru a se umfla si te vei simti mai confortabil in timpul zilei.

Daca simti ca ai ales o dimensiune prea mare, iar pantofii au tendinta de a-ti aluneca din picioare atunci cand mergi repede, atunci vei gasi o solutie rapida in branturile din gel pentru tocuri inalte.

Afișez toate cele 7 rezultate

Show sidebar