Noutăți

Pune un cartof în pantofi și vezi ce se întâmpla! Acest truc îți va fi de ajutor!

Cartoful este un aliment de neinlocuit in bucatarie, deoarece cu ajutorul lui se pot pregati o multime de retete gustoase. Pe langa faptul ca este o leguma ce poate fi cumaprata de toata lumea, cartoful poate fi folosit si in alte scopuri, nu doar pentru cele culinare.

Unii chiar au incercat sa puna cartofi in pantofi. Probabil te vei intreba de ce au facut asta. Iata raspunsul!

Probabil ti s-a intamplat si tie sa-ti cumperi o pereche de pantofi si sa-ti dau seama abia cand ai ajuns acasa ca nu ai ales marimea potrivita.

Poti sa-i porti asa, chiar daca te rod, sau poti sa incerci unele trucuri din popor. In ajutor iti poate veni chiar si banalul cartof. Cartoful te poate ajuta sa-ti largesti pantofii, deoarece are proprietati excelente.

Cum functioneaza? Secretul sta in umiditatea ce ajuta la intinderea pielii. Pentru a-ti largi pantofii tebuie sa pui cartofii in ei si sa-i lasi acolo peste noapte. Deoarece cartoful se va usca, pielea va absorbi umezeala si va deveni mult mai moale.

Vrei sa incerci si tu acest truc?

Curata 2 cartofi de marime medie, infasoara-i intr-un prosop de bucatarie sau intr-un ziar si pune-i in pantofi. Secretul este sa-i lasi acolo peste noapte.

Folosind aceasta metoda simpla, vei reusi sa-ti faci incaltamintea mai confortabila si mai incapatoare. In plus, cartoful va elimina toate mirosurile neplacute.