stiletto.ro este un magazin online specializat pe incălțaminte pentru femei. Catalogul nostru contine o varietate de produse incepand de la pantofi, sandale, balerini, cizme, botine elegante pana la pantofi sport, ne straduim să oferim intotdeauna prețuri bune iar periodic să organizam reduceri si promoții.

Câteva lucruri despre noi

  1.  Produse de calitate superioară – intrucât magazinul a fost fondat de două femei, mari iubitoare de pantofi, caliatatea produselor este unul dintre principalele aspecte care au fost luate in vedere. Lucram numai cu furnizori de top, avem garanția utilizării unor materiale de calitate superioară și unor tehnologii superioara in procesul de fabricare.
  2.  Livrare rapidă si transparență maxima – de multe ori se întamplă să aveți nevoie de o pereche de pantofi intr-un timp foarte scurt, pentru un eveniment neprevazut. În acest sens facem tot posibilul să-ti expediem comanda cât mai repede și ne consultam cu partenerii nostri de la curierat in vederea unei aproximări cât mai realiste a termenului de livrare, lucru pe care ți-l vom comunica.
  3.  Acceptăm retururi și schimburi – nu doar ca le acceptam, ba mai mult de atat, chiar te incurajam ca în cazul în care ai cumpărat o pereche de încălțăminte de la noi și aceasta nu ți se potrivește, sau pur si simplu nu iți place, contactează-ne și ți-o schimbăm. Iți putem oferi o alta mărime, un alt model sau banii înapoi. Satisfacția voastră și mulțumirea vis-a-vis de serviciile stiletto.ro este foarte importantă pentru noi!

magazin-online-pantofi

Alte informații utile găsești și pe: Livrare Comenzi | Schimb / Retur  | Contact

 

Și nu în ultimul rând, nu uita că ne poți găsi și pe Facebook. Avem o comunitate acolo, unde se discută tot felul de lucruri despre încălțăminte (si nu numai), se prezintă ultimele oferte care apar, cupoane de reduceri și alte ponturi din lumea femeilor. Te asteptăm cu mare drag și pe tine!