Știm că livrarea comenzilor atunci cand vine vorba de cumparaturile online poate fi o adevarată bătaie de cap. Tocmai de aceea, stiletto.ro are o politică de livrare gândită astfel încât să aveti parte de o experiență cât mai plăcută, iar comenzile să ajungă întodeauna la timp și in stare impecabilă.

Livrăm produsele rapid și în siguranță

Toate comenzile inregistrate până la ora 13 sunt expediate in ziua curenta, iar celelalte sunt expediate in ziua imediat urmatoare, exceptie făcând sărbătorile legale și weekend-urile. Te vom ține la curent cu statusul comenzii, astfel încât vei ști exact când aceasta

Colaboram in acest moment cu: Fan Curier, Urgent Cargus și Poșta Română, iar coletele sunt trimise cu curierul agreat de client. Coletele livrate prin Fan Curier sau Urgent Cargus, vor fi livrate la adresa clientului (pana in fata usii), iar coletele trimise prin Posta Romana vor fi ridicate de catre client de la oficiul postal.

curieri-livrare-incaltaminte-dama

Indiferent de curierul ales, costul de livrare este 16 lei, iar acesta va fi adăugat pe factură la momentul finalizarii comenzii. Comenzile a căror valoare depășesc 250 de lei, beneficiază de transport gratuit.

Nota: în anumite perioade ale lunii, oferim transport gratuit pentru orice comandă (prin oricare din serviciile de curierat de mai sus)

Cât timp durează livrarea coletelor?

În majoritatea cazurilor livrarea dureaza intre 24 – 48 de ore.

Dacă intenționezi să achizitionezi o pereche de incălțăminte pentru un eveniment și ești presată de timp, te rugăm sa ne suni sau scrii pe whatsapp / facebook să ne asigurăm împreună că livrarea in timp util este posibilă. Aici găsești toate datele noastre de contact.