Noutăți

Cei mai urâți pantofi din lume – pantofii cu păr

pantofi-cu-par

Sunt pantofii cu par cei mai urati din lume?

Un mic soc pentru ochi, asta reprezinta pantofii cu par. Acesti pantofi ce par a fi fabricati din piele umana cu par, denumiti „Babe” sunt ingrozitori si te vor sa face fugi atunci cand ii vezi.

pantofi-cu-par2Acesti pantofi au fost adusi la o expozitie de arta. Da, acesti stiletto cu par uman imi vor bantui visele, dar din fericire acestia nu sunt disponibili in magazine, deci nu vom vedea pe cineva venind la un eveniment incaltata cu astfel de pantofi.

Un adevarat provocator, Zhu Tian este un artist premiat, multidisciplinar, ce socheaza audienta cu dialoguri despre sex si societate.

pantofi-cu-par3

Pantofii cu par au fost prezentati in China in 2013. Fiecare fir de par de pe pantof a fost implantat meticulos de mana. Desi sunt dezgustatori, societatea a acceptat acesti pantofi. Dar oare cel care i-a creat a facut acest lucru pentru a realiza cei mai urati pantofi cau au existat vreodata? Avand in vedere sacrificiile pe care le fac femeile pentru a arata sey in tocuri subtiri, cred ca asta a fost singurul motiv.