Sfaturi

Cele mai bune protecții pentru tocuri

Daca ti-ai distrus multe tocuri in timp ce incercai sa-ti duci la bun sfarsit activitatile zilnice, afla ca nu esti singura. Si, desi ar fi minunat sa ne putem folosite pantofii stiletto doar ocazional „in timpul sedintelor” nu prea putem sa-i protejam de zgarieturi si rupturi.

Toate vrem sa avem pantofi cu toc inalt si sa-i purtam, nu-i asa? Din fericire pentru noi, multe companii inovatoare au iesit cu accesorii de incataminte. Exista cateva produse uimitoare care ne pot salva tocurile.

Protectoarele pentru tocuri vin in multe forme, dimensiuni, culori, iar unele sunt chiar transparente. Fiecare produs are rolul de a proeja tocurile in situatii nefericite.

Te intrebi cumva ce sunt protectoarele pentru tocuri? Ele sunt, in esenta, accesorii ce protejeaza fie varful tocului fie arborele acestuia, fie ambele. Acestea sunt folosite mai ales pentru a preveni deteriorarea pantofilor stiletto.

Protectoare de tocuri pentru iarba

De multe ori, desi suntem incaltate in pantofi stiletto ne aveturam in locuri in care nu ar trebui sa fim. Prin urmare, nu este o surpriza faptul ca cele mai cautate accesorii de protectie a tocului sunt cele care impiedica scufundarea tocurilor in iarba. La fel ca la o nunta in gradina unde se danseaza pe iarba. Si nu poti merge la nunta in pantofi cu talpa plata, nu-i asa?

Aceste protectoare nu sunt concepute doar pentru a proteja tocurile atunci cand mergi pe iarba ci si pentru a avea grija de ele cand mergi pe strazi murdare sau pe drumuri de tara.