Dupa cum ti-am promis, cu stiletto.ro esti “asigurata” in ceea ce priveste returul sau schimbul produselor. Daca ai achizitionat orice produs de la noi nu este potrivit pentru tine, suntem aici sa te ajutam. In continuare iti explicam procedura.

Pentru schimbul unui produs

Daca ai gresit marimea, culoarea sau pur si simplu te-ai razgandit intre timp si doresti un alt model, poti beneficia de schimbarea produsului cu cel dorit, in doar 3 pasi simpli:

PASUL 1: alegi produsul dorit si plasezi o comanda noua cu el. La observatii, vei scrie codul produsului pe care il doresti inlocuit. Pentru a ne imbunatati serviciile, ne-ar ajuta foarte mult daca ne-ai furniza si motivul pentru care doresti schimbarea produsului. Promitem ca te rasplatim 🙂

PASUL 2: pregatesti produsul pe care il doresti returnat. Te rugam sa-l ambalezi corespunzator, intr-o punga de plastic sau folie, astfel incat sa ajunga cu bine inapoi in depozitul nostru.

PASUL 3: noi vom trimite curierul la adresa ta, curier care iti va aduce coletul cu produsul solicitat la schimb si caruia ii vei lasa produsul pe care vrei sa-l returnezi.

Totul este foarte simplu, nu trebuie a pregatesti foi, awb-uri sau adrese. Ne ocupam noi de tot.

Nota informativa:

  • Daca produsul pe care-l doresti la schimb este mai scump decat cel comandat anterior, va trebui sa achiti curierului diferenta de bani.
  • Daca produsul pe care-l doresti la schimb este mai ieftin decat cel comandat anterior, iti vom returna diferenta de bani intr-un cont bancar sau sub forma de voucher pe care-l poti folosi pentru comenzi viitoare (voucher-ul nu are perioada de valabilitate).

Pentru returnarea banilor

Daca nu doresti schimbul produsului si doresti returnarea banilor, te rugam sa comunici acest lucru completant formularul de retur de pe site. Iti vom trimite banii inapoi in contul tau bancar in maxim 14 zile lucratoare.

Conditii pentru retururi si schimburi

Suntem foarte deschisi atunci cand vine vorba despre satifactia clientelor noastre si ne dorim sa aveti o experienta perfecta cu stiletto.ro chiar si atunci cand decideti sa returnati un produs din diferite motive. Totusi, va rugam sa luati in considerare urmatorele conditii:

  1. Returul poate fi solicitat in maxim 14 zile de la primirea coletului
  2. Produsele trebuie sa fie in starea in care au fost primite – bineinteles, nu este nici o problema daca le scoateti din cutie si le probati prin casa. Totusi acestea nu trebuie sa aiba urme de purtare sau deteriorare.
  3. Nu trimiteti coletele cu ramburs – va trimitem banii garantat in contul bancar, imediat ce primim si verificam produsul returnat.